‘’Kortom ik raakte daadwerkelijk onder de indruk van haar zakelijke en tegelijk empathische houding.’’

Sharon de Puijsselaar heb ik in 2018 leren kennen toen ik het 1e Europese congres over zenuwstimulatie mocht organiseren. De congressen die ik georganiseerd had, gingen altijd in samenwerking met het Groningen Congres Bureau (GCB). Helaas had de directeur afscheid genomen en zijn opvolger zat in de ziektewet. Ik had daardoor het genoegen met Sharon de Puijsselaar samen te werken.

Nieuw meerdaags medisch congres

Omdat dit het eerste congres in zijn soort was, was het erg lastig inschattingen te maken m.b.t. het aantal te verwachten deelnemers, of de (hoeveelheid noodzakelijke) sponsoring om zo’n congres te organiseren. Ondanks haar jeugdige leeftijd (voor mij als gepensioneerde) bleek Sharon de Puijsselaar een zeer accurate, doortastende vrouw met wie het goed en helder afspraken maken is en met wie ik erg prettig heb samengewerkt. Kortom ik raakte daadwerkelijk onder de indruk van haar zakelijke en tegelijk empathische houding.

Stressvolle situaties

Dit geldt ook voor de stressvolle situaties die zich tijdens het congres voordeden, zoals een sponsor die zich zeer onheus bejegend voelde en verhaal kwam halen. Hierop heeft zij, naar tevredenheid van alle partijen, efficiënt en creatief geacteerd door adequaat te (onder)handelen. Ook communiceerde zij helder bij (onverwachte) noodzakelijke organisatorische aanpassingen op het laatste moment, zoals de door het ingehuurde bedrijf niet optimale plaatsing van (ook nog te laat geleverde) elektronische schermen, problemen met catering en het aangaan en nakomen van contracten.

Succesvol congres met ruim batig saldo

Mede dankzij Sharon is het een zeer goed georganiseerd en succesvol congres geworden (512 deelnemers waar 300 werden verwacht) en waaraan een ruim batig saldo is overgehouden t.b.v. de opzet van een 2de Europese congres over zenuwstimulatie.

Ik hoop daarom oprecht dat ik in de toekomst weer met Sharon kan samenwerken. Indien dit niet het geval mocht zijn, mag elke werk-/opdrachtgever zich naar mijn mening gelukkig prijzen met Sharon in het team.

Mike de Jongste

Niet praktiserend-cardioloog UMCG

– – –

Op zoek naar een project-/eventmanger? Stuur een berichtje!

 

Deze persoonlijke referentie is geschreven n.a.v. mijn werk als projectmanager tijdens mijn dienstverband bij Groningen Congres Bureau