Maatwerk

Buiten de kaders!

Door een brede opleiding en werkervaring in verschillende sectoren en functies heb ik nog een aantal maatwerk diensten die niet per sé binnen een hokje passen. Heb je zelf een vraag of opdracht die ook in die categorie valt? Dan spar ik daar graag over! Onderstaand toch een poging deze ervaringen te kaderen.

Proces optimalisatie

Door mijn natuurlijke aanleg voor verbindingen en processtappen zien, kan ik snel schakelen in waar processen verbeterd kunnen worden. Tijdens mijn studie heb ik dit verder ontwikkeld en sindsdien toegepast in de praktijk.

Voor Pandomo Makelaars mocht ik de processen stroomlijnen, zodat alle medewerkers dezelfde werkwijze hanteren en dat volledig digitaal in één CRM systeem. Bij GCB stond het vereenvoudigen van interne samenwerking centraal, door volledig digitaal (incl. digitale team to-do lijsten) te gaan werken. Voor Rebelpoint mag ik de processen schaalbaar en slimmer maken.

Op basis van jouw doel bepalen we welke stappen er nodig zijn voor het optimaliseren van het bijbehorende proces.

Ontwikkeling van een proces-, cultuur- en/of communicatiehandboek

Wanneer je wilt dat nieuwe medewerkers soepel kunnen onboarden én dat medewerkers op dezelfde wijze werken en communiceren, dan zijn handboeken de perfecte oplossing. Geen dikke boekwerken waar je doorheen moet, maar overzichtelijk en puntsgewijs.

Het voordeel is dat medewerkers kunnen terugvallen op deze documenten én dat nieuwe medewerkers snel gevoel bij de organisatie krijgen. Daarnaast zijn het tools die bijdragen aan verwachtingsmanagement.

Heb je overal iets staan en wil je dit gebundeld in één document ontvangen? Of nog niets op papier, maar daar wel behoefte aan? We sparren over de inhoud en ik regel het voor je!

Gastdocent evenementen

Mijn passie voor evenementen deel in graag in een gastles. Ik heb tijdens een gastcollege al eens mogen vertellen over de organisatie van de 4 Mijl van Groningen. Inmiddels heb ik veel meer kennis en ervaring om te delen! En dat doe ik graag.

Coach project-/productieleider 

Onlangs kreeg ik de vraag of ik een jonge theatermaker wil begeleiden in het theaterproductie proces. In plaats van de volledige productieleiding aan mij uitbesteden, mag ik het haar gaan leren! Een prachtige uitdaging waar ik uiteraard JA tegen heb gezegd.

Sparren over een ander project

Heb je mijn diensten gelezen, heb je het gevoel dat ik de juiste persoon ben voor jouw opdracht maar staat het er niet tussen? Dan spar ik daar graag over!

• toegankelijk • professioneel • samenwerken • vertrouwen •

Even sparren

Vertel je wensen,
samen gaan we aan de slag!

    Ik vind privacy net zo belangrijk als jij. Daarom ga ik zorgvuldig met je gegevens om.