Project- en eventmanagement

Zakelijk en vrije tijd

Je wilt een nieuw project produceren of een bestaand project opnieuw organiseren. Waarschijnlijk wil je in zo weinig mogelijk tijd, met zo weinig mogelijk financiële middelen, een mooi resultaat neerzetten. Je hebt de doelgroep en het idee, nu de uitvoering nog.

We starten met een realistisch projectplan, met  bijbehorende begroting. We verdelen duidelijk de taken en ik neem zoveel mogelijk werk uit handen. Omdat je als klant altijd eindverantwoordelijk bent vind ik het belangrijk dat we het project samen uitvoeren. De uitvoering neem ik zoveel mogelijk voor mijn rekening, maar als klant neem je zelf de belangrijke beslissingen. Vanzelfsprekend doe ik hierin een voorstel en deel mijn kennis en ervaring. Máár, jij beslist. Zo houd je altijd grip op jouw project.

Ik pak de lead en ben kartrekker van jouw project. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, denk daarbij aan logistiek, financiën, administratie, interne- en externe communicatie.  Vier grote begrippen waarbij de voortgang en het resultaat van het project centraal staan.

Sensitiviteit voor verschillende belangen heb ik getraind tijdens de organisatie van congressen, in dienst bij het Groningen Congres Bureau. Ik kan goed uitzoomen en kan met een zakelijke benadering de juiste keuzes maken.

Ik vind het waardevol om in contact te blijven en de voortgang te delen, zo houden we contact en blijven we op één lijn.

• toegankelijk • professioneel • samenwerken • vertrouwen •

Van eerste kennismaking, naar projectplan, naar klaar voor de uitvoer. In tweeënhalve maand heb ik met de Commercieele Club Groningen een minicongres uit de grond gestampt. En wat voor één? Energie! 

Even sparren

Vertel je wensen,
samen gaan we aan de slag!

    Ik vind privacy net zo belangrijk als jij. Daarom ga ik zorgvuldig met je gegevens om.